Bekroning: een bijzonder dikke verhalenbundel

Aardling werd gelanceerd midden in de lockdown van 2020. Dat maakte onze promotiemogelijkheden (van mij en de overige tien schrijvers van BOEK10 | 2020 najaar) niet gemakkelijk. Daarom zei Godijn Publishing: laten we een verhalenbundel lanceren! En zo geschiedde.

Lees meer »

Recensie Verbannen Magie

Gerard Zeegers recenseerde Verbannen Magie voor NBD Biblion. Dat betekent dat deel 2 van de Charret-Lûd-serie binnenkort ook verkrijgbaar is in de bibliotheken!

Lees meer »

Lancering e-book Verbannen Magie

Misschien hebben sommigen het al gemerkt: het e-book van Verbannen Magie was nergens te krijgen! Dat klopt. Speciaal voor de e-book fanaten is er een speciaal programma opgezet voor de lancering van de e-books.

Lees meer »

O nee: uitstel van boek drie

Schrijven, werken, schrijven, promoten, schrijven ... Zo zag mijn leven eruit de afgelopen weken. En toch dacht ik: ik ga die deadline voor het inleveren van mijn derde boek niet halen! Wat nu?

Lees meer »

Interview door FantasyWereld

Een eer is het wel, om gevraagd te worden voor een interview met FantasyWereld, het grootste online magazine op het gebied van fantasy en science-fiction. Davey Cobben stelde me een paar hele leuke vragen, die ik met plezier heb beantwoord. Heel tof om nu onderdeel te mogen zijn van dit online magazine!

Lees meer »

Ik sta niet stil ...

Een kort moment heb ik stilgestaan bij de lancering van Verbannen Magie. Gelukkig was 9 oktober zo'n leuke dag dat ik er echt van heb kunnen genieten. Toch had dat genieten van mij wel iets langer mogen duren, maar helaas: vandaag zit ik alweer achter mijn laptop om te werken aan mijn derde boek!

Lees meer »

Verbannen Magie is gelanceerd!

Zaterdag 9 oktober was het eindelijk zover: Verbannen Magie werd gelanceerd! Na een hele gezellige dag met de andere negen BOEK10-auteurs en het bijwonen van lezingen, gegeven door nog weer andere auteurs, was het tijd om zelf het podium op te stappen.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb