De boeken


Deel 3 - Etúrazar

Deze man voelde zo … stil. Roerloos. Als een geest die levensecht voor haar was verschenen en zo vluchtig als de wind kon verdwijnen.

 

Sinds Aardling Samantha in haar eentje eropuit trok, volgt ze aanwijzing na aanwijzing om haar biologische ouders in de magische wereld Charret-Lûd te vinden. De prehistorische tirotessen zijn haar trouwe metgezellen. Samantha wordt op de voet gevolgd door Dalyrra, leider van de opgeheven Halusir.

 

Groothertog Les Omres, de Wolvenmeester, vraagt haar om met hem mee te gaan naar zijn territorium. Hij wil haar meer leren over haar magische gave, iets wat de Halusir nooit hebben gedaan.

Les Omres is niet de enige die interesse heeft in Samantha. Ivaldar Cen, een voormalig heerser van Charret-Lûd, heeft ook zijn oog op haar laten vallen. Waarom?

 

In dit derde deel van de Charret-Lûd-serie komen lang bewaarde geheimen aan het licht. Wat hebben de Halusir al die tijd verborgen gehouden dat zo afschuwelijk is dat de onthulling ervan Samantha’s leven nogmaals volledig zal veranderen?

 

€ 29,99

De prijs van Etúrazar ligt hoger dan die van de andere twee boeken. Dat heeft twee redenen:
1. De papierprijs is behoorlijk gestegen.
2. Dit boek is een stukje dikker dan de andere twee delen. Maar liefst 565 pagina's! Je kunt er dus extra veel plezier aan beleven. Jeey!Deel 2 - Verbannen Magie

‘Verbannen magie is als een losgebroken beest met een eigen plan. Ze luistert niet, ze handelt. Het maakt haar niet uit wie of wat er in de weg staat.’

 

De hevige strijd in het paleis van tovenares Giarna gaf Aardling Samantha en de Halusir, strijders van het Lûdse vorstenhuis, een flinke klap. Er is geen tijd om bij te komen. Tikolin is op pad om een unieke elfensteen te bemachtigen, de enige ter wereld die zijn mede-Halusir kan redden. De tijd dringt. De dreiging van de helderwitte wolk komt razendsnel dichterbij.

Samantha reist samen met een deel van de Halusir door het onvoorspelbare Charret-Lûd, achter Giarna aan, die de dodelijke verbannen magie wil vrijlaten. Samantha voelt zich meer en meer deel van de Halusir, die haar helpen om haar kracht te ontdekken. Net als hen moet ook zij de confrontatie met zichzelf aangaan, voordat ze oog in oog komt te staan met de machtige Giarna en haar leger van volgelingen.

 

In dit tweede deel van de Charret-Lûd-serie wisselen gevaar en verwondering elkaar af. In een strijd tussen goed en kwaad zijn vriendschap en vertrouwen de belangrijkste bondgenoten.

€ 23,99


Deel 1 - Aardling

Wie had gedacht dat magie maar één poort bij ons vandaan is?

 

Het was nooit de bedoeling van de pas afgestudeerde Samantha om als “Aardling” in Charret-Lûd terecht te komen. Het was zeker niet haar bedoeling om daar te blijven. Ondanks dat de Halusir, een groep Lûdse strijders, beweren dat ze niet naar huis kan, doet Samantha haar best om toch een poort te vinden die haar terug kan brengen naar haar vertrouwde leven op Aarde.

Maar dan worden Samantha en de Halusir aangevallen en slaan ze op de vlucht, waarop een magisch avontuur door Charret-Lûd volgt. Nergens zijn ze veilig, vooral niet nu de machtige tovenares Giarna om nog onbekende redenen op jacht gaat naar Aardlingen. Eén ding is duidelijk: de tovenares heeft niets goeds in petto; niet voor de Lûdse bevolking en zeker niet voor de Aardlingen die ze zoekt.

 

Het lijkt erop dat de Halusir Samantha enkel willen beschermen tegen Giarna en haar volgelingen. Kunnen ze dat? Of betalen ze daarvoor een prijs die geen van hen ziet aankomen?

 

“Aardling” is een magierijk fantasyverhaal over vertrouwen, onafhankelijkheid en overeind blijven in een onbekende wereld.

 

€ 23,99


Het laatste deel ...

Over één tot twee jaar volgt het laatste deel van de Charret-Lûd-serie.

 

Houd deze pagina in de gaten voor meer nieuws over de boeken.

Maak jouw eigen website met JouwWeb