De boeken


Deel 2 - Verbannen Magie

‘Verbannen magie is als een losgebroken beest met een eigen plan. Ze luistert niet, ze handelt. Het maakt haar niet uit wie of wat er in de weg staat.’

 

De hevige strijd in het paleis van tovenares Giarna gaf Aardling Samantha en de Halusir, strijders van het Lûdse vorstenhuis, een flinke klap. Er is geen tijd om bij te komen. Tikolin is op pad om een unieke elfensteen te bemachtigen, de enige ter wereld die zijn mede-Halusir kan redden. De tijd dringt. De dreiging van de helderwitte wolk komt razendsnel dichterbij.

Samantha reist samen met een deel van de Halusir door het onvoorspelbare Charret-Lûd, achter Giarna aan, die de dodelijke verbannen magie wil vrijlaten. Samantha voelt zich meer en meer deel van de Halusir, die haar helpen om haar kracht te ontdekken. Net als hen moet ook zij de confrontatie met zichzelf aangaan, voordat ze oog in oog komt te staan met de machtige Giarna en haar leger van volgelingen.

 

In dit tweede deel van de Charret-Lûd-serie wisselen gevaar en verwondering elkaar af. In een strijd tussen goed en kwaad zijn vriendschap en vertrouwen de belangrijkste bondgenoten.

Bestellen

Deel 2 van de serie.

 

Geef aan of je een gesigneerd exemplaar wil met daarbij de naam voor wie het boek bedoeld is. Als je niets aangeeft, verstuur ik het boek zonder te signeren.


Deel 1 - Aardling

Wie had gedacht dat magie maar één poort bij ons vandaan is?

 

Het was nooit de bedoeling van de pas afgestudeerde Samantha om als “Aardling” in Charret-Lûd terecht te komen. Het was zeker niet haar bedoeling om daar te blijven. Ondanks dat de Halusir, een groep Lûdse strijders, beweren dat ze niet naar huis kan, doet Samantha haar best om toch een poort te vinden die haar terug kan brengen naar haar vertrouwde leven op Aarde.

Maar dan worden Samantha en de Halusir aangevallen en slaan ze op de vlucht, waarop een magisch avontuur door Charret-Lûd volgt. Nergens zijn ze veilig, vooral niet nu de machtige tovenares Giarna om nog onbekende redenen op jacht gaat naar Aardlingen. Eén ding is duidelijk: de tovenares heeft niets goeds in petto; niet voor de Lûdse bevolking en zeker niet voor de Aardlingen die ze zoekt.

 

Het lijkt erop dat de Halusir Samantha enkel willen beschermen tegen Giarna en haar volgelingen. Kunnen ze dat? Of betalen ze daarvoor een prijs die geen van hen ziet aankomen?

 

“Aardling” is een magierijk fantasyverhaal over vertrouwen, onafhankelijkheid en overeind blijven in een onbekende wereld.

 

Bestellen

Aardling

€ 23,99

Aardling

€ 23,99

Deel 1 van de serie. Inclusief een extra kaart van de wereld (ansichtkaart-formaat).

 

Geef aan of je een gesigneerd exemplaar wil met daarbij de naam voor wie het boek bedoeld is. Als je niets aangeeft, verstuur ik het boek zonder te signeren.

Aardling is ook als E-book verkrijgbaar! Onder andere bij BookSpot en Storytel.


De volgende delen

De komende jaren volgen er nog twee delen van de Charret-Lûd-serie. Voorlopige titels zijn De Orde van Cen (deel 3) en In Herinnering (deel 4), waar ik binnenkort mee aan de slag ga.

 

Houd deze pagina in de gaten voor meer nieuws over de boeken of schrijf je in voor de nieuwsbrief.