De cover van Verbannen Magie

Gepubliceerd op 27 augustus 2021 om 13:00

Het is zover! Eindelijk mag de cover van Verbannen Magie, deel 2 van de Charret-Lûd-serie, onthuld worden.

‘De verbannen magie is als een losgebroken beest met een eigen plan. Ze luistert niet, ze handelt. Het maakt haar niet uit wie of wat er in de weg staat.’

De hevige strijd in het paleis van tovenares Giarna gaf Aardling Samantha en de Halusir, strijders van het Lûdse vorstenhuis, een flinke klap. Er is geen tijd om bij te komen. Tikolin is op pad om een unieke elfensteen te bemachtigen, de enige ter wereld die zijn mede-Halusir kan redden. De tijd dringt. De dreiging van de helderwitte wolk komt razendsnel dichterbij. 

Samantha reist samen met een deel van de Halusir door het onvoorspelbare Charret-Lûd, achter Giarna aan, die de dodelijke verbannen magie wil vrijlaten. Samantha voelt zich meer en meer deel van de Halusir, die haar helpen om haar kracht te ontdekken. Net als hen moet ook zij de confrontatie met zichzelf aangaan, voordat ze oog in oog komt te staan met de machtige Giarna en haar leger van volgelingen.

In dit tweede deel van de Charret-Lûd-serie wisselen gevaar en verwondering elkaar af. In een strijd tussen goed en kwaad zijn vriendschap en vertrouwen de belangrijkste bondgenoten.

 

Verbannen Magie wordt gelanceerd op zaterdag 9 oktober 2021 in theater Het Klooster in Woerden. Klik hier voor meer informatie.

 

Binnenkort is deel 2 ook te bestellen via deze website. Houd de website in de gaten of, nog makkelijker, meld je aan voor de nieuwsbrief!

Maak jouw eigen website met JouwWeb