Ik sta niet stil ...

Gepubliceerd op 11 oktober 2021 om 11:58

Een kort moment heb ik stilgestaan bij de lancering van Verbannen Magie. Gelukkig was 9 oktober zo'n leuke dag dat ik er echt van heb kunnen genieten. Toch had dat genieten van mij wel iets langer mogen duren, maar helaas: vandaag zit ik alweer achter mijn laptop om te werken aan mijn derde boek!

De derde? Ja, de derde. Want zoals je op de foto ziet, heb ik kortgeleden het contract ondertekend voor de lancering van boek drie! Supertof.

Omdat de volgende BOEK10-lancering plaatsvindt op zaterdag 14 mei 2022 moet ik de komende weken heel hard werken om een degelijke versie naar mijn uitgeverij te kunnen sturen. Heel spannend, maar ik ga ervoor zorgen dat mijn trouwe lezers vanaf 14 mei door kunnen met deze fantasyserie!

 

Wordt vervolgd ... :-)