Contract boek 2 is getekend!

Gepubliceerd op 24 januari 2021 om 14:18

Op 9 oktober 2021 is het zover: deel 2 van de Charret-Lûd-serie wordt gelanceerd! Op zaterdag 23 januari tekende ik het contract (helaas thuis, vanwege de lockdown) en gaf daarmee, samen met Godijn Publishing, het startschot voor een nieuw avontuur naar publicatie.

De dag erna kreeg ik gelijk een mail met de te nemen stappen, te beginnen met een coverbriefing. Hoe wil ik dat de cover eruit komt te zien? Poeh, dat is meteen al een lastige vraag waar ik over twee weken een antwoord op moet hebben! Daarna volgt het verzinnen van de achterflaptekst (ook niet makkelijk) en is het voor mij tijd om de definitieve versie van mijn manuscript bij de redactie in te leveren.

Genoeg werk aan de winkel dus. Ik ben blij dat ik dit proces weer mag beleven met tien andere schrijvers, aangezien ik dit jaar weer meedoe met Boek10! De input en energie van andere auteurs is ontzettend waardevol. Dit samen mogen meemaken, vooral in deze vreemde tijden, is een cadeautje.

En is het verhaal zelf ook een nieuw avontuur? Nee, dat niet. Deel 2 is het vervolg op Aardling en gaat verder met Samantha’s belevenissen in Charret-Lûd. Hoe gaat het met haar, met Mark en met de Halusir? Lukt het hen om Giarna ervan te weerhouden de gevaarlijke verbannen magie vrij te laten? En zullen ze de grot van het Karkas vinden om de enige elfensteen te bemachtigen die het verschil betekent tussen levend en dood? Het is een spannend vervolg vol hoop, liefde en moed, waarin Samantha haar eigen kracht steeds beter leert kennen en eindelijk aan zichzelf toegeeft wat ze het allerliefste wil.

Houd vooral deze website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom deel 2: Verbannen Magie.

Maak jouw eigen website met JouwWeb